Automaatio

Valmistamiimme portteihin on saatavilla useita erilaisia automaatioratkaisuja.

Porttikoneistot ja turvalaitteet
Olemme Nice-porttikoneistojen jälleenmyyjä. Nice on italialainen automaatiolaitteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään ympäri maailmaa yli sadassa maassa.
Italiassa valmistetut Nice-koneistot suunnitellaan kestämään myös Suomen vaativissakin olosuhteissa.
Valikoimaamme kuuluvat mm. liuku- ja kääntöporttikoneistot sekä automaattipuomit, jotka soveltuvat niin teollisuuteen, kuin kodin pihaportteihinkin.
Valikoimassamme oleviin turvalaitteisiin kuuluvat mm. turvasilmukat, valokennot ja laserit.
Turvalaitteet ovat olennainen osa hyvin toimivaa porttiympäristöä, joilla vältetään niin henkilö- kuin ajoneuvovahinkoja ja taataan portin turvallinen toiminta haastavissakin olosuhteissa.
Lisätietoja Nicen tuotteista

Ohjaukset
Kauttamme on saatavilla erilaisia ohjausratkaisuja kaiken kokoisiin automaatioportteihin. Näihin kuuluvat esimerkiksi puhelinavaus, kauko-ohjaimet, koodilukot, kello-ohjaukset, sähkölukot, magneettilukot, ajoneuvosilmukat sekä RFID-lukijat.

Huolto
Tarjoamme vuosi- ja perushuollot asentamiimme portteihin. Suosittelemme, että porttien mekaaniset osat, kuten pyörästöt, saranat ja koneistot tarkastetaan ja huolletaan vähintään kerran vuodessa. Pyörästöt ovat portin kuluva osa ja vaikuttavat olennaisesti portin liikkeeseen. Mekaanisten ja kuluvien osien kunnossapito on tärkeää Suomen vaativissa olosuhteissa niin jään, hiekan, suolan kuin lumen keskellä.
Hyvällä ja huolletulla pyörästöllä raskaammatkin portit kyetään liikuttamaan lähes yhdellä sormella. Tämä vähentää olennaisesti porttikoneistolle aiheutuvaa kitkaa ja pidentää automaation käyttöikää ja hyötysuhdetta.
Pyörästöjen huolto sekä vaihto tarpeen vaatiessa on portin toiminnan takaamiseksi välttämätön osa portin kunnossapitoa.

Ota yhteyttä ja tilaa huolto tai kysy tarjousta vuosihuollosta.

Lisäpalvelut
Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme ohjauksia sekä muita automaatioratkaisuja myös jo olemassa oleviin, muiden valmistajien portteihin.

Onko sinulla lisää ideoita tai tarpeita automaatiosta?
Ota yhteyttä ja kysy ratkaisuja. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan automaatioratkaisun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää puh. 010 321 9271

Avaimet käteen -palvelu tai materiaalitoimitus toiveidesi mukaan.